Vegansk kladdkaka med banan

Ingredienser:

  • 6 mosade baner (ca 5 dl)
  • 2,5 dl nötsmör
  • 7 msk mjöl
  • 5 msk kakao
  • 2 msk socker
  • eller 8 msk proteinpulver

Gör såhär:
Värm ugnen till 180 grader.
Smörj en bakform, eller klä i bakplåtspapper, ca 20 cm i diameter.
Mosa bananerna och vispa ihop ordentligt med jordnötssmöret.
Rör ner proteinpulvret och kakaon med en sked, och häll sedan ner i bakformen.
Ställ i ugnen till önskad konsistens, mellan 12-20 minuter.
Låt svalna i minst 10 minuter innan du skär upp.

(Kan sparas i kylen i ungefär tre dagar.)

Länk:
https://www.mytaste.se/recept/vegansk-kladdkaka-med-banan-963701435

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.