Ida Wargs glutenfria bananbröd

Lyxa till det idag med ett smarrigt, glutenfritt bananbröd från Ida Warg.

Ingredienser:
5 dl glutenfria havregryn
2st mosade bananer
0,75tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
1 tsk havssalt
1,5 tsk vaniljpulver
0,5 dl valfri mjölk
0,5dl kokosolja
0,5 dl honung eller agave
1,5 matsked vinäger

Gör så här:
Mixa havregrynen till ett mjöl. Tillsätt sedan alla andra ingredienser och mixa till en smet.
Lägg i en liten brödform och in i ugnen i 35 min på 175 grader.
Stäng sedan av ugnen och låt brödet vila där inne i ca 10 min.

Genom att tillsätta lite mer agave och exempelvis chokladknappar så får du istället ett lite sötare fikabröd!

Källa: Metro Mode

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.